AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin öldürmek

Kahve falında şahin öldürmek

Kahve falında şahin öldürmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, itibar kazanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulur.

Kahve falında şahin öldürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında şahin öldürmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahin yumurtası görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük şahin görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında kızıl şahin görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şahin beslemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şahin görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında şahin yakalamak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi şahin görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir