AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin eti yemek

Kahve falında şahin eti yemek

Kahve falında şahin eti yemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Kahve falında şahin eti yemek gördüyseniz:

  • Aslında biraz sakin olabilirseniz hayatınız daha dengeli bir yapı kazanabilir.

Kahve falında şahin eti yemek dolandırılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Kahve falında kartal yada şahin görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şahin beslemek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahin yuvası görmek ailesini de mutlu edeceğine, istediği başarıyı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahin araba görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahin yumurtası görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şahin kuşu görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Kahve falında şahin öldürmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir