AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam yumurta görmek

Kahve falında sağlam yumurta görmek

Kahve falında sağlam yumurta görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yaşamının da düzene gireceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Kahve falında sağlam yumurta gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sağlam yumurta görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam kapı görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sağlam birini topal görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek ileriye gideceğine, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağlam birini ölmüş görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir