AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağanak yağmurda koşmak

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sorunsuz geçeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmur görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sağanak yağmura yakalanmak işini layığı ile yerine getireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında koşmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir