AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, alanında marka bir isim olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmura yakalanmak yardımda bulunacağına, keyfinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında sağanak yağmur görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan kaçmak endişelerin biteceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında şiddetli yağmurdan kaçmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir