AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sağ kolunun koptuğunu görmek

Kahve falında sağ kolunun koptuğunu görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, zor durumların sona ereceğine, kazancın katlanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ kolunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek çok büyük borçlar alacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında sağ kol görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında sağ kolunun koptuğunu görmek günah işleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ kolunun olmadığını görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağ koldan vurulmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annesini sağ görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak takdir edilip her konuda destek göreceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir