AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizini kesmek

Kahve falında dizini kesmek

Kahve falında dizini kesmek iş yerinde çok zarar edileceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, nimetin çoğalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizini kesmek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Kahve falında dizini kesmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizine yaslanmak ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek zengin bir hayat süreceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin dizine yattığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalet eder.

Kahve falında birinin dizine uzanmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hem yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dizine yattığını görmek kısmetsizlik yaşayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir