AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizinden irin aktığını görmek

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerinin kolaylaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Kahve falında dizinden irin aktığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kolundan irin aktığını görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudundan irin aktığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan irin aktığını görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında irin akması görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir