Kahve falında saçta yıldız görmek

Kahve falında saçta yıldız görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendi işinin patronu olunacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında saçta yıldız gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında saçta yıldız görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yıldız görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dizi yıldızı görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız haritası görmek şansızlığın kırılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzü ve yıldızları görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yıldız görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir