AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız haritası görmek

Kahve falında yıldız haritası görmek

Kahve falında yıldız haritası görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yıldız haritası gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Kahve falında yıldız haritası görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında türkiye haritasını görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıbrıs haritası görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında harita çizmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde türkiye haritası görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde harita görmek hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında yol haritası görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haritaya bakmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir