AnaSayfa / Genel / Kahve falında dizi yıldızı görmek

Kahve falında dizi yıldızı görmek

Kahve falında dizi yıldızı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dizi yıldızı gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeyin.

Kahve falında dizi yıldızı görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe dizili altın görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dizili ayakkabı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşuna dizildiğini görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında dizi oyuncusu olduğunu görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizi oyuncularını görmek dostlarını da iyi seçeceğine, güven kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dizide oynadığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü dizi oyuncusu görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir