AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum saati görmek

Kahve falında kum saati görmek

Kahve falında kum saati görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına inanılır.

Kahve falında kum saati gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Kahve falında kum saati görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Kahve falında kızıl kum görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerin eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan altın toplamak kısmetlerinden olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kum seli görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çöl kumu görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde kum görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum biriktirmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. actıgım kahve falımda belirgen kumsaati cıkmıs onundede bı adam kadın el sıkısıyor gıbıydı.altlarında 2 sayısı vardı.iş haberı bekliyorum ona yorduk ama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir