AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan bit çıkarmak

Kahve falında saçtan bit çıkarmak

Kahve falında saçtan bit çıkarmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit çıkarmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında saçtan bit çıkarmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında saçta bit temizlemek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında saçta bit öldürmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek kısmetlerin çoğalacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçında sirke bit görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir