AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçında bit görmek

Kahve falında birinin saçında bit görmek

Kahve falında birinin saçında bit görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçında bit gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında saçta bit sirke görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında bit bulmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Kahve falında saçında bit ayıklamak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında saçından bit toplamak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç taramak bit görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biti saçta görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, alım gücünün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir