AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında saçına bit düştüğünü gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça bit düştüğünü görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta bit öldürmek kurulu bir düzene sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir