AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımda bit görmek

Kahve falında saçlarımda bit görmek

Kahve falında saçlarımda bit görmek az çalışarak çok gezeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, başarılarının çoğalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarımda bit gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında bitlenmiş saç görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hayallerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit öldürmek üçüncü gözünün açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında saçta bit almak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın içinde bit görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bit saçta görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçından bit toplamak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir