AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına bit düşmek

Kahve falında saçına bit düşmek

Kahve falında saçına bit düşmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına bit düşmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçına bit düşmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça bit düşmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında kafasına bit düşmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine yorulur.

Kahve falında kafaya bit düşmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bit düşmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işarettir.

Kahve falında saçta beyaz bit görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçından bit almak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir