AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı bitli görmek

Kahve falında saçı bitli görmek

Kahve falında saçı bitli görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı bitli gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, günah işlemeyi terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçında canlı bit görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında saçta bit sirke görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçımda bit görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta sirke bit görmek yeni bir araba satın alınacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçından bit dökmek kazancı arttıracağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir