AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan bit görmek

Kahve falında saçtan bit görmek

Kahve falında saçtan bit görmek birikim yapacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet eder.

Kahve falında saçtan bit gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında saçında canlı bit görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına inanılır.

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında saçta büyük bit görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında saçta bit ayıklamak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçın içinde bit öldürmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir