AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta akrep görmek

Kahve falında saçta akrep görmek

Kahve falında saçta akrep görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, canının sıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, işinden çıkarılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçta akrep gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında saçta akrep görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Kahve falında saçında akrep görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Kahve falında başında akrep görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla akrep görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda akrep görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde akrep görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir