AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda akrep görmek

Kahve falında boynunda akrep görmek

Kahve falında boynunda akrep görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda akrep gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında boynunda akrep görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında akrep görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yavrularını görmek başarıları ile konuşulacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrebi elinde görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrepten kurtulmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete akrep görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla akrep görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kimseden korkmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir