AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında akrep görmek

Kahve falında başında akrep görmek

Kahve falında başında akrep görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başında akrep gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başında akrep görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinde akrep görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde akrep görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında mor akrep görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında elbisesinde akrep görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü akrep görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, her şeyin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı renkli akrep görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir