AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı satıcısı görmek

Kahve falında ayakkabı satıcısı görmek

Kahve falında ayakkabı satıcısı görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı satıcısı gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında ayakkabı satıcısı görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında seyyar satıcı görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında buğday satıcısı görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su satıcısı görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, prestij kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seyyar satıcı olmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık satıcısı görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında satıcı olduğunu görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir