AnaSayfa / Genel / Kahve falında su satıcısı görmek

Kahve falında su satıcısı görmek

Kahve falında su satıcısı görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su satıcısı gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Kahve falında su satıcısı görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Kahve falında gül satıcısı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında buğday satıcısı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında seyyar satıcı olmak dualarının karşılığını göreceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı satıcısı görmek giderileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında seyyar satıcı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında simit satıcısı görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir