AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek

Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek

Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uyuşturucu satıcısı gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında satıcı görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında balık satıcısı görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kadın satıcısı görmek bahtının da çok parlak olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında simit satıcısı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uyuşturucu satıcısı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday satıcısı görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hurma satıcısı görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında seyyar satıcı olduğunu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir