Kahve falında satıcı olduğunu görmek

Kahve falında satıcı olduğunu görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında satıcı olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında seyyar satıcı olmak anne babayla ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seyyar satıcı olduğunu görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında satıcıya para vermek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında satıcılık yapmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında seyyar satıcı görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında balık satıcısı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın satıcısı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, düzeninin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında hurma satıcısı görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir