AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık satıcısı görmek

Kahve falında balık satıcısı görmek

Kahve falında balık satıcısı görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında balık satıcısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Kahve falında balık satıcısı görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın satıcısı görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simit satıcısı görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma satıcısı görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında satıcılık yapmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında buğday satıcısı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seyyar satıcı görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seyyar satıcı olduğunu görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir