AnaSayfa / Genel / Kahve falında seyyar satıcı olmak

Kahve falında seyyar satıcı olmak

Kahve falında seyyar satıcı olmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına yorulur.

Kahve falında seyyar satıcı olmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Kahve falında seyyar satıcı olduğunu görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında seyyar satıcı görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seyyar satıcı olmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seyyar satıcılık yapmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında seyyar ev görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında seyyar merdiven görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işarettir.

Kahve falında hurma satıcısı görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında satıcı görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir