Kahve falında ayakkabılarını saklamak

Kahve falında ayakkabılarını saklamak güzelleşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabılarını saklamak gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Kahve falında ayakkabılarını saklamak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, önemli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı sakladığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulur.

Kahve falında suçluyu saklamak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska saklamak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında pasta saklamak daha iyi şartlarda yaşayacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında cesed saklamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bulmak saklamak depresyona gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elma saklamak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir