AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kıvırcık gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçı düz görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kıvırcık görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek ortak edineceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir