AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek içinin huzurla dolacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek kalp kırmayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kıvırcık yapmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir