AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek bebek görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı olduğunu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık saçlı kadın görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı olmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı birini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir