AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kesmek

Kahve falında saçlarını kesmek

Kahve falında saçlarını kesmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında başkasının saçının kesmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin saçını kesmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında saçını sakalını kesmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek sadaka ya da zekat vereceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kesmek kestirmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında annesinin saçını kesmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin saçını kesmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir