AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kesmek

Kahve falında başkasının saçının kesmek

Kahve falında başkasının saçının kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçının kesmek gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında akrabanın saçını kesmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçımı kesmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla saçını kesmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kederleneceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kesmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının saçını kesmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çalışıyorsa terfi alacağına delalettir.

Kahve falında komşunun saçını kesmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, birçok engelin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir