AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış yatak görmek

Kahve falında ıslanmış yatak görmek

Kahve falında ıslanmış yatak görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, başarılı olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış yatak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek birikiminin artacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulur.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dertleri biteceğine yorulur.

Kahve falında yatak ıslatmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış yatak görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa ıslatmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış köpek görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulur.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir