AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, dinine bağlı kalacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında saçtan kepek dökmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarında kepek görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta kepek temizlemek çok büyük mutluluk yaşayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalettir.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak çok zor günler yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kepekli görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kepeklenmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir