AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kısa görmek

Kahve falında saçların kısa görmek

Kahve falında saçların kısa görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların kısa gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kızıl kısa saç görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin saçını kısa görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir