AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kısa saçlı görmek

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında eşinin saçını kısa görmek helal rızka kavuşacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yağmur yağmamasına işarettir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçını kısa görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Kahve falında kısa siyah saç görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa saç kestirmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçlarını kısa görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir