AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin saçını kısa gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Kahve falında kısa saçlı erkek görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını kısa görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısacık saç kestirmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını kısa görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek iyi geçiminin de bozulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir