AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının saçının kesilmesini görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına alamet eder.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek para ve makam sahibi olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ondan şifa göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının kesildiğini görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kesildiğini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Kahve falında saçların kesilmesini görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir