AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesildiğini görmek

Kahve falında saçını kesildiğini görmek

Kahve falında saçını kesildiğini görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayırlı işe, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında saçı kesilmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında saçının kesilmesini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında saçını kesili görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında saçların kesildiğini görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla saçının kesildiğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kesip vermek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir