AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, yollarının açılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, projenin gerçekleştirileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçının kesilmesini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında kızının saçının kesilmesini görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kesilmesi ve ağlamak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı kesildiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir