AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı maşa yapmak

Kahve falında saçı maşa yapmak

Kahve falında saçı maşa yapmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı maşa yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça maşa yapmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına yorulur.

Kahve falında saçı maşa yapmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Kahve falında saçları maşa yapmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç maşa yapmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında saçını maşa yapmak parasının pul, malının da hiç olacağına, üzgün ve karamsar olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir