AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça maşa yapmak

Kahve falında saça maşa yapmak

Kahve falında saça maşa yapmak işlerin günden güne daha da açılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saça maşa yapmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Kahve falında saçını maşa yapmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında saçı maşa yapmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında saç maşa yapmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça maşa yapmak kişinin içinin daralacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçına maşa yapmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak gittiği yolda muvaffak olacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir