AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını maşa yapmak

Kahve falında saçlarını maşa yapmak

Kahve falında saçlarını maşa yapmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında saçına maşa yapmak aklına giren şeytana uyacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında saçlarına maşa yapmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını maşa yapmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç maşa yapmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçına maşa yapmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça maşa yapmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını maşa yapmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları maşa yapmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir