AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını koklamak

Kahve falında saçını koklamak

Kahve falında saçını koklamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını koklamak gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında kadın saçı koklamak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını koklamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saç koklamak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını koklamak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında saçları koklamak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında saçını koklamak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saçını koklamak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir