AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kısaltmak

Kahve falında saçları kısaltmak

Kahve falında saçları kısaltmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kısaltmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek hayatın temposunun yükseleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kısa kestirmek işini kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçının kısa olduğunu görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir