AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, pek az kazanç getireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Kahve falında eşinin saçının uzadığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek geçim derdine gireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalının uzadığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarımın uzadığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin saçının uzadığını görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir