AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın yarısını kesmek

Kahve falında saçın yarısını kesmek

Kahve falında saçın yarısını kesmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ekmek bulamayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın yarısını kesmek gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında saçın yarısını kesmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısını kesmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında namazı yarıda kesmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek maddi zarara gireceğine, konforunun yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir