AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek hastalıklarından kurtulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısının beyazladığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalettir.

Kahve falında saçın yarısını kesmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, onların kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının yarısının döküldüğünü görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, maddi sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir